Mogelijkheden

Wat ik voor je kan betekenen

alles IS mogelijk en ieder interieuradvies is maatwerk. Hieronder lees je meer over wat ik allemaal voor jou en je huis kan betekenen.

Make-over van een ruimte

Of je nou de rommelkamer om wil toveren tot heerlijke thuiswerkplek of van het kantoortje wat je eigenlijk nooit gebruikt een loungekamer (lees: (wo)man-cave) wil maken… Ik kan je helpen om dit van A tot Z te realiseren en er voor te zorgen dat de ruimte optimaal wordt benut en de juiste sfeer krijgt. 

Hier lees je meer over de werkwijze of vraag meteen een offerte aan. 

 

 

 

Kleuradvies aan huis

Door kleur op de juiste manier toe te passen in een ruimte kun je gemakkelijk een nieuwe sfeer creëren en je huis persoonlijker maken. Wil je meer warmte, ben je op zoek naar eenheid of wil je gewoonweg eens wat anders? Dan is het kleuradvies echt iets voor jou! We gaan bij jou thuis samen aan de slag en in ca. 2,5 uur maken we een plan. Na afloop ontvang je een duidelijke samenvatting van alles wat we besproken hebben en een plattegrond met alle kleuren, waarmee je zelf, of de schilder, aan de slag kunt.

Vanaf €125,00*

Shopping & Styling

Ben je toe aan een snelle make-over of kan je interieur wel een update gebruiken? Vind je het lastig om zelf de juiste keuzes te maken of kom je altijd thuis met net het verkeerde? Kies voor shopping & styling en bereik eindelijk het gewenste resultaat! Samen maken we een lijst met wat er in je interieur ontbreekt, wat toe is aan vervanging of wat er aangevuld kan worden. Vervolgens ga ik (of wij samen) op pad en shop alle benodigde items bij elkaar. Ik zal hierbij altijd zorgen voor de juiste balans in kleur, vorm en materiaal, en natuurlijk houd ik rekening met het budget. Na afloop zal ik de ruimte bij je komen stylen en is de mini make-over een feit!

Vanaf €480,-

Online interieuradvies

Heb je moeite met de indeling van een ruimte, lastige hoekjes in huis of kom je opbergruimte te kort? Voor deze en andere specifieke woonvragen kan ik je middels een online interieuradvies hulp bieden! Via bijvoorbeeld Skype, email en WhatsApp hebben we contact en bespaar je een hoop tijd.

Neem contact met me op voor een oplossing die bij jou past.

 

Ontwerp keuken / badkamer

Wil jij van jouw nieuwe keuken of badkamer echt iets bijzonders maken? De ruimte optimaal benutten én ervoor zorgen dat je de juiste sfeer en stijl kiest zodat het past bij de rest van jouw woning en levensstijl? Kies dan voor een keuken- of badkamer ontwerp en ik help je dit te realiseren!

Vanaf €450,00*

Volledig interieuradvies

Ben je toe aan nieuw interieur maar weet je niet waar je moet beginnen? Ga je verhuizen of verbouwen en komt er veel op je af? Wil je jouw leefruimte perfect aan laten sluiten op jouw levensstijl? Misschien kom je er niet uit samen met je partner of weet je gewoon niet zo goed wat bij jou/jullie past? Laat mij je helpen!

Lees hier meer over de werkwijze en vraag een offerte aan. 

*Alle genoemde prijzen geven een indicatie en zijn exclusief reiskosten. Ik maak altijd een offerte op maat, passend bij jouw woonvragen en -wensen.

© IRINAINTERIOR 2021   –   DISCLAIMER   –  PRIVACY

© IRINAINTERIOR 2021   –   DISCLAIMER   –  PRIVACY