Werkwijze

Dit kan je verwachten.

Easy as 1,2,3

How It Works

Stap 1) Intakegesprek

We beginnen met een intakegesprek bij jou/jullie thuis waarin we in anderhalf tot twee uur al je woonvragen en wensen bespreken. Na afloop van het intakegesprek ontvang je per email de offerte en na akkoord ga ik meteen voor je aan de slag!

Stap 2) Stijl en sfeer bepalen

Op basis van het kennismakingsgesprek waarbij alle wensen zijn besproken zal ik jouw stijl zo goed mogelijk proberen vast te leggen in een moodboard. 

Komt het moodboard overeen met jouw doel? Dan is het tijd voor stap 3.

Stap 3) Ruimte indelen

Mijn doel is om jou te verrassen. Daarom wil ik graag een indeling ontwerpen waar jij nooit aan gedacht zou hebben.

Dit kan een plattegrond zijn, maar dit zou ook een uitgewerkte 3D-model kunnen zijn. Een interieurontwerp is immers altijd maatwerk.

Stap 4) Kleuren- en materialenplan

De kleuren uit het kleurenplan nemen we mee in het uitzoeken van de vloer en de raambekleding voor het materialenplan. Binnen het door jou aangegeven budget ga ik op zoek naar meubels en accessoires die perfect passen bij jouw interieur. 

Stap 5) Tussentijdse evaluatie

Zodra de bovengenoemde stappen doorlopen zijn laat ik je graag alles zien. Ik zal dit komen presenteren om er zeker van te zijn dat we op één lijn liggen.

Zodra we er samen uit zijn dat dit is wat jij zoekt zal ik het definitieve ontwerp gaan uitwerken.

Stap 6) 3D impressies

Na de tussentijdse evaluatie ben jij natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar hoe dit gaat staan bij jou in huis. Ik zal de gewenste volledig in 3D uitwerken zodat je goed kan zien hoe alles samenkomt. Bij ieder ontwerp geef ik je meerdere aanzichten, zodat je het goed kan bekijken.

Stap 7) Eindgesprek

Je zal van mij het gehele advies ontvangen in een boekwerk en natuurlijk ook per email. Hiermee kan jij vervolgens het plan gaan uitvoeren. Indien nodig kan ik je zelfs een shoppinglist aanleveren voor de inrichting. 

Je hebt dus nu een compleet interieuradvies van mij ontvangen. En nu…? 

Indien het budget toereikend genoeg is kan ik meegaan als jouw personal shopper voor de meubels en accesoires. Met het plaatsen van de meubels en het stylen van de ruimte zet ik persoonlijk de puntjes op de i. 

© IRINAINTERIOR 2021   –   DISCLAIMER   –  PRIVACY

© IRINAINTERIOR 2021   –   DISCLAIMER   –  PRIVACY